Wie is AquariaDesign?

AquariaDesign is het kleine zusje van AquariaLease. Onze grote broer leased aquaria uit aan bedrijven en voorziet in het onderhoud. Zo hebben wij elkaar leren kennen. Een kleine groep van aquaria fanaten. We zijn echte liefhebbers die alles op het gebied van aquaria al gezien en gedaan hebben. We hebben samen besloten AquariaDesign op te richten om een stapje verder te gaan.

Wij maken met AquariaDesign perfecte aquaria voor echte liefhebbers zoals wij dat ook zijn. We hebben de ervaring, expertise en bovenal de passie. We weten hoe het is om te fantaseren over de perfecte set up van een bak. We weten hoe fijn het kan zijn om urenlang te kletsen over het volgende project. Wij willen met AquariaDesign onze passie delen met de wereld!

AquariaDesign: van liefhebbers voor liefhebbers

Wij zijn echte vakidioten die thuis een bak hebben staan om trots op te zijn. Dat betekent voor ons dat als het op aquaria aankomt alleen het beste goed genoeg is. Van de belichting tot aan het filter en de pomp. Waarom genoegen nemen met minder dan het beste?

Vanuit deze gedachte zijn we in 2015 gestart met AquariaDesign. AquariaDesign streeft ernaar om perfecte aquaria neer te zetten bij mensen die net zo gek zijn op het product als wij. Dankzij het gebruik van 3D schetsen kunnen we een perfecte indruk geven hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Omdat wij alleen de beste materialen gebruiken weten we zeker dat het eindresultaat die verwachtingen zal overtreden.

Wat kan AquariaDesign voor u doen?

AquariaDesign is ontstaan vanuit pure liefhebberij. We hebben van onze hobby ons beroep gemaakt maar dankzij ons zusterbedrijf AquariaLease hebben we beschikking over een zeer professioneel ondersteuningsnetwerk. Kunt u het zich voorstellen? Hobbyisten met een vloot bedrijfswagens die 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaan voor ondersteuning? Experts die alles al gedaan en gezien hebben. Wat wilt u nog meer in de leverancier van uw trots in huis?

Wij hebben met AquariaDesign een unieke positie. Dat weten we en daar zijn we trots op. Daarom hebben we bij AquariaDesign dan ook een open deur beleid. Kom gerust even langs om te kletsen over het product waar wij zoveel passie voor hebben. Bel wel even van tevoren, dan staat u niet voor een vaste deur.

Komt u binnenkort een keer kennis maken met het team van AquariaDesign?

Classic9

Wij staan 24/7 voor u klaar. Dankzij onze nauwe banden met AquariaLease kunt u gebruik maken van een ervaren team van ondersteunende medewerkers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U bent van harte welkom in onze showroom. Daar kunt u alvast een indruk opdoen van de superieure kwaliteit van ons product.

Contactgegevens

Komt u bij ons langs?

“Laatst een offerte aangevraagd bij AquariaDesign, deze was compleet met een 3D tekening van het aquarium. Hierdoor kon ik thuis exact laten zien hoe het geheel eruit komt te zien.”

Anton de Boer

“Het is prettig om bij AquariaDesign met iemand te praten die meer oog heeft voor de hobby, dan voor de verkoop van een aquarium.”

Henny Arendsen

“Bij binnenkomst in de showroom dacht ik even dat een AquariaDesign aquarium ver boven mijn budget zou liggen. Dat viel echter reuze mee.”

Hariëtte van Duin