malawi 33

Ingerichte aquaria bekijken
Een nieuw aquarium kopen doet u niet zomaar, dit vergt onderzoek en vergelijking. AquariaDesign snapt heel goed dat u een aquarium wilt zien en proeven om een oordeel te kunnen hebben. Vandaar dat wij een showroom hebben ingericht met een aantal voorbeeld modellen. Deze modellen zijn volledig ingericht en draaiend te zien.

U kunt een afspraak maken om langs te komen in de showroom via ons contactformulier. Wij zijn geen agressieve verkopers maar gewoon hobbyisten zoals u die het heerlijk vinden om over aquariums en vissen te praten.

Vrijblijvend overleggen
Graag praten we bij AquariaDesign met u over onze mooie hobby. Tijdens het gesprek komen we meer te weten over u wensen omtrent een nieuw aquarium. Aan de hand van de informatie die hier uitkomt stellen we een prijsopgave samen die begeleidt wordt door een 3D schets van het aquarium.

Op deze manier krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van de kosten en het uiteindelijke resultaat. Indien er vervolgens een bestelling geplaatst wordt is er al een duidelijke tekening die na goedkeuring door u en ons naar de aquariumbouwer gaat.