wagens

We helpen graag
Alleen een aquarium kopen kan natuurlijk bij ons. Maar indien u extra hulp nodig heeft bij het verdere traject dan helpen we daar ook graag bij.

Naast begeleiding bij het ontwerpen en realiseren van uw nieuwe aquarium bieden we nog een aantal services aan. Zo is het mogelijk om een achterwand te laten inbouwen, het aquarium te laten bezorgen, in te richten en te installeren.

We bieden u een full service concept aan, maar vanzelfsprekend kunt u ook losse diensten afnemen. Onderstaand vindt u de extra diensten die wij aanbieden.

Een nieuw aquarium zo natuurgetrouw mogelijk inrichten geeft het beste resultaat: het lijkt of u een echt stuk biotoop rechtstreeks uit de natuur in uw huiskamer heeft staan. Bovendien voelen de bewoners van het aquarium zich op hun gemak waardoor ze natuurlijk gedrag en de mooiste kleuren laten zien.

De complete inrichting van een aquarium wordt normaliter afgestemd op de achterwand. Voor elk type biotoop zijn er verschillende achterwanden. Verder zijn er achterwanden in 3D of geheel vlakke achterwanden met een klein reliëf. AquariaDesign kan alle soorten achterwanden leveren en tevens voor u in het aquarium lijmen. Vooral de 3D achterwanden is een klus die vakkennis en geduld vergt: u wilt natuurlijk niet dat de achterwand na enige tijd los laat of dat er vissen achter kunnen komen.

Bovenstaande afbeeldingen zijn een aantal voorbeelden van 3D achterwanden, maar er is nog veel meer mogelijk. Graag helpen we u bij het maken van de juiste keuze van een achterwand voor uw nieuwe aquarium.

big_bows_on_orange_boxAquaria zijn er in vele maten en de meeste zijn al snel te groot om in een personenauto te vervoeren. AquariaDesign heeft de capaciteiten om uw aquarium veilig thuis te bezorgen met de garantie dat alles onbeschadigd op zijn plek komt te staan. Een hele zorg wordt uit handen genomen zodat u zich volledig kan richten op de voorbereidingen om het nieuwe aquarium naar uw smaak in te  richten.

Wij bezorgen door heel Nederland en België.

Naast het bezorgen van uw nieuwe aquarium op de juiste plek, kunnen we het ook voor u waterpas zetten en volledig installeren. Alle apparatuur als verlichting, filters, thermostaten etc. wordt gebruiksklaar gemaakt en aangesloten. Het enige wat u nog rest te doen is het inrichten van het aquarium en vullen met water.

AquariaDesign geeft graag tips voor een mooie, natuurgetrouwe inrichting! U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.Ocean7

Het inrichten is voor velen het leukste van een nieuw aquarium. Waarschijnlijk wilt u dit dan ook zelf doen. Het inrichten is een tijdrovend, nauwkeurig en geduldig werk: neem er de tijd voor.

Let bijvoorbeeld op voldoende grind boven een voedingsbodem: het is heel vervelend als na een maand de voedingsbodem al door uw nieuw ingerichte aquarium heen komt. Verder is het noodzaak om onder rotsen of keien vilt of piepschuim te plaatsen om glasbreuk tegen te gaan.

Dit zijn slechts een paar tips van ons AquariaDesign team. Indien u hulp nodig heeft bij de inrichting van uw nieuwe aquarium, of het volledig uit handen wil geven: dan doen we dat graag voor u.

inrichting

AquariaDesign realiseert in overleg met u een aquarium die optimaal functioneert en waarbij zo min mogelijk onderhoud nodig is. Toch is aquarium onderhoud onvermijdelijk om het geheel in goede conditie te houden.

Er zal regelmatig water ververst moeten worden, filters nagekeken en schoongemaakt worden etc. etc.. Begin niet pas met onderhouden als het aquarium vies wordt: dan bent u vaak al te laat. Door een goede controle van de waterwaardes en preventief onderhoud kunnen veel problemen voorkomen worden.

Indien u alleen wilt genieten van uw nieuwe aquarium en er verder niks aan wilt doen, kan AquariaDesign het onderhoud voor u overnemen. Dit kan bijvoorbeeld ook voor korte periodes tijdens een vakantie.maintenance-pic

Gelukkig komt het zelden voor dat er lekkage optreedt bij een aquarium, maar bijvoorbeeld een uitbraak van een vis ziekte komt helaas wel regelmatig voor. Voor dit soort gevallen heeft AquariaDesign een 24/7 service. Indien u klant bent en problemen heeft met een lekkage, defecte apparatuur of de vissen: schroom niet om contact op te nemen.

Dit kan 7 dagen per week 24 uur per dag bij noodgevallen. Bij minder urgente gevallen kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

24 7