frontosa

Naast expert ook liefhebber
Buiten dat we ongelooflijk veel kennis in huis hebben omtrent het bouwen van een aquarium, bestaat AquariaDesign uit mensen met een voorliefde voor aquaria. Discussen, Malawi’s, zeeaquaria, gezelschapsaquaria, Tanganyika, Midden Amerika cichliden etc. etc.: alles hebben of hadden onze medewerkers thuis in de woonkamer zwemmen.

Al deze opgedane kennis is in 2005 ontwikkelt en samengevoegd tot AquariaLease. Uit AquariaLease is vervolgens een team samengesteld voor AquariaDesign: gericht op de pure aquariumhobbyist.

Eerlijk advies
Door de kennis verkregen uit eigen ervaring weten we exact wat er wel en niet mogelijk is. Een Midden Amerika of Discussen biotoop huisvesten in een meterbak gaat bijvoorbeeld niet, bovendien hebben deze extra zware filters nodig. Helaas gebeuren dit soort dingen wel, met gevolg onnodige vissterfte en een vies aquarium.
Deze informatie is belangrijk om tot een gedegen advies voor uw nieuwe aquarium te komen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor eerlijk advies van een medehobbyist.

We willen graag in contact komen om te praten over onze fantastische hobby. Het levert zeer boeiende gespreksstof op over de grootte, benodigdheden, bewoners en inrichting van een aquarium.

Contact

Heb je vragen over deze dienst?