Discus Fish

Jarenlang plezier
AquariaDesign begeleidt u graag van A tot Z bij het aankopen van een nieuw aquarium. Ons doel is om iets unieks te realiseren waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Daar komt heel wat bij kijken, maar door onze jarenlange expertise in de aquariumwereld is dat geen enkel probleem.

Werkwijze
Indien u in de showroom langskomt voor een bezichtiging en vrijblijvende offerte maken we een 3D schets van uw droomaquarium. De ruimte waarin het aquarium komt en het aquarium zelf worden geschetst. Zo krijgt u idee hoe het er uit kan komen te zien. Tevens een mooi moment om te bedenken of er nog aanpassingen nodig zijn om het geheel nog mooier of effectiever te maken.
Het gaat niet alleen maar om de aankoop van een aquarium. Het gaat om effectiviteit, uitstraling: een gevoel. In onderstaande tabs kunt u vinden hoe we kunnen helpen bij het realiseren van een droom aquarium.

Graag verwelkomen we u in onze showroom om enkele draaiende AquariaDesign modellen te bekijken. Hier kunt u goed zien hoe de kitnaad zit, ondermeubel van binnen en buiten bekijken etc. Nadat u een indruk heeft gekregen van de kwaliteit van onze aquaria kunnen we onder het genot van een kop koffie uw wensen bespreken. AquariaDesign wil laagdrempelig, vrijblijvend en open zijn.

Tijdens het oriënteren informeren we o.a. naar de ruimte waar het aquarium komt te staan, de grootte die u in gedachten heeft, kleurstellingen maar bovenal wat u er in wilt gaan houden.

Na de oriëntatie wordt aan de hand van gemaakte notities een 3D schets gemaakt van het aquarium. In de schets staat exact aangegeven waar wat komt qua aansluitingen, doorvoerkoppelingen, gaten, droogkamers, overlopen etc. etc.. Vanzelfsprekend staat ook de juiste maatvoering en kleurstelling weergegeven in de 3D tekening.

Op deze manier kunt u thuis rustig bekijken en uitmeten of dit is wat u voor ogen heeft. Bij de 3D schets zit ook gelijk een offerte zodat u exact weet waar u aan toe bent. AquariaDesign houdt van duidelijkheid.

Naamloos

Bij de 3D schets doen we altijd een uitgebreide offerte waarin per onderdeel beschreven staat wat de kosten zijn. Door de lijnen kort te houden zit AquariaDesign op een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

We streven ernaar binnen 48 uur een gerichte offerte met 3D schets naar u toe te sturen. Graag staan we u te woord als er vragen zijn naar aanleiding van de offerte. We begrijpen heel goed dat u niet over één nacht ijs gaat bij het aankopen van een aquarium.cyrtocaramoorii

Wanneer de offerte duidelijk is en u over wilt gaan tot aankoop van uw nieuwe aquarium nemen we alles nog een keer door om misverstanden te voorkomen. Vervolgens wordt het aquarium in bestelling genomen.

Zodra we een exacte datum weten waarop het aquarium klaar is, nemen we contact met u op om een leverdag af te spreken.

drum 120
Contact

Heb je vragen over deze dienst?