20150529_112032

Unieke aquaria
Unieke aquaria door vele keuzemogelijkheden. Het ene aquarium is het andere niet, zowel vorm als inhoud kunnen verschillen. Echter het meubel en lichtkap zijn vaak identiek en daarom niet origineel. Onze aquaria krijgen de door u gewenste uitstraling doordat er talloze mogelijkheden zijn qua o.a. kleuren. Zodoende past het geheel altijd perfect in uw interieur.

AquariaDesign biedt maatwerk aquaria aan, die geheel naar uw wens en met onze expertise worden ontworpen. In onze ogen is een aquarium het sieraad van de woonkamer waar u jaren plezier van wilt hebben. Een weloverwogen keuze is dus belangrijk.

Handgemaakt
Onze aquaria worden handmatig verlijmd en de meubels worden ambachtelijk door onze meubelmaker vervaardigd, bij ons vindt u geen meubels van formica maar van hout. De meubels worden zo vervaardigd dat er bij eventueel water morsen tijdens onderhoud, niet direct schade is aan het aquarium.
Qua kleurstelling zijn er zeer veel mogelijkheden, van alle houtsoorten tot strakke lakken. Kortom: geen standaard aquaria, maar altijd een uniek aquarium dat in uw interieur past.
Doordat een aquarium bij ons niet uit de fabriek rolt, onderscheiden wij ons van de standaard merken. Bij ons kunt u aanpassingen laten aanbrengen als een overloop, droogkamer of bijvoorbeeld een onderkast met zuilen.

Onder Aquaria vindt u al onze modellen. Indien u iets heel anders in uw hoofd heeft, dan denken we graag met u mee om dat te realiseren.