volglas

Wellicht is uw glasbak aan vervanging toe en wilt u het ondermeubel en de lichtkap overzetten op een nieuwe glasbak. Vanzelfsprekend levert AquariaDesign die ook in de exacte maat, zodat alles weer past. Gaten voor doorvoerkoppelingen of een overloop inbouwen is geen probleem.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf handig bent in het maken van een lichtkap en ondermeubel. De glasbak maken is een vak apart en daarmee kunnen we u goed van dienst zijn.

De aquariummaten voor de volglasaquaria beginnen bij 100 cm lengte, 40 cm diepte en 50 cm hoogte. Dit loopt dan op tot 250 cm lengte, 80 cm diepte en 70 cm hoogte.

Dit en alles wat daar tussen zit zijn alle standaardmaten, vanzelfsprekend kunnen we ook een aquarium voor u realiseren met een afwijkende maatvoering.

Aangezien het kale aquaria betreft is er geen kleurkeuze voor de lichtkap of het ondermeubel. Wel is er de optie om wit glas in plaats van standaard groen glas te nemen. Wit glas zorgt voor een helderder zicht en wordt vooral bij een zeeaquarium vaak gebruikt.

Prijzen variëren van € 199,- voor een 100 cm aquarium oplopend tot € 828,- voor een 250 cm aquarium. Prijzen zijn van kale aquaria.

Wilt u dat we met u meedenken en een gerichte prijs geven? Neem vrijblijvend contact op en we gaan u helpen.

AquariaDesign levert alle benodigdheden om gelijk met deze fantastische hobby te beginnen. Of het nou voor zoet- of zoutwater is: we hebben alles in huis.

De aquariumaccessoires die wij leveren zijn o.a.: filters, pompen, biologen, LED verlichting en thermostaten. Dit van gerenommeerde merken als JBL, Ocean en Eheim.

Hoofddoel is om benodigdheden te leveren die energiezuinig en effectief zijn. Dat is namelijk goed voor het milieu én uw portemonnee.

Contact

Heb je vragen over dit aquarium?