De Ocean is speciaal ontworpen voor de zeeaquarium liefhebbers en wordt standaard geleverd met witglas voor helderder zicht. Het aquarium is compleet met sump, eiwitafschuimer, overloop en doorvoerkoppelingen leverbaar.

De aquariummaten voor dit model beginnen bij 130 cm lengte, 60 cm diepte en 60 cm hoogte. Dit loopt dan op tot 200 cm lengte, 80 cm diepte en 60 cm hoogte.

Dit en alles wat daar tussen zit zijn alle standaardmaten, vanzelfsprekend kunnen we ook een aquarium voor u realiseren met een afwijkende maatvoering.

Alle meubels en lichtkappen worden handgemaakt en zijn verkrijgbaar in ruim honderd kleuren en houtsoorten. Dit is slechts een kleine greep uit ons kleurenpalet.

Deze aquariums worden aangeboden met opvoerpomp, verwarming, wit glas i.p.v standaard groen, filtersysteem, overloopschacht met blauw of zwart glas en 10 jaar garantie op de kit.

Prijzen variëren van € 1.799,- voor een 130 cm aquarium oplopend tot € 2.959,- voor een 200 cm aquarium. Prijzen zijn van aquaria inclusief lichtkap en onderkast en alle bovengenoemde accessoires.

Wilt u dat we met u meedenken en een gerichte prijs geven? Neem vrijblijvend contact op en we gaan u helpen.

AquariaDesign levert alle benodigdheden om gelijk met deze fantastische hobby te beginnen. Zo hebben we standaard pakketten samengesteld waarbij aquaria compleet met techniek en apparatuur geleverd worden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zelf uw aquarium met benodigdheden samen te stellen.

Zoals u onder Prijsindicatie kunt zien, wordt de Ocean standaard geleverd met de benodigde apparatuur.

Contact

Heb je vragen over dit aquarium?