Het Modern type heeft geen handvatten, de kastdeuren van het aquarium gaan open met een push and click systeem. Hierdoor ontstaat een zeer strak geheel.

De aquariummaten voor dit model beginnen bij 100 cm lengte, 50 cm diepte en 50 cm hoogte. Dit loopt dan op tot 200 cm lengte, 70 cm diepte en 70 cm hoogte.

Dit en alles wat daar tussen zit zijn alle standaardmaten, vanzelfsprekend kunnen we ook een aquarium voor u realiseren met een afwijkende maatvoering.

Alle meubels en lichtkappen worden handgemaakt en zijn verkrijgbaar in ruim honderd kleuren en houtsoorten. Dit is slechts een kleine greep uit ons kleurenpalet.

Prijzen variëren van € 809,- voor een 100 cm aquarium oplopend tot € 1.799,- voor een 200 cm aquarium. Prijzen zijn van aquaria inclusief lichtkap en onderkast.

Wilt u dat we met u meedenken en een gerichte prijs geven? Neem vrijblijvend contact op en we gaan u helpen.

AquariaDesign levert alle benodigdheden om gelijk met deze fantastische hobby te beginnen. Zo hebben we standaard pakketten samengesteld waarbij aquaria compleet met techniek en apparatuur geleverd worden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zelf uw aquarium met benodigdheden samen te stellen.

De aquariumaccessoires die wij leveren zijn o.a.: filters, pompen, biologen, LED verlichting en thermostaten. Dit van gerenommeerde merken als JBL en Eheim.

Hoofddoel is om benodigdheden te leveren die energiezuinig en effectief zijn. Dat is namelijk goed voor het milieu én uw portemonnee.

Contact

Heb je vragen over dit aquarium?