Ons type Modern hoekmodel, met panorama zicht aan de voorzijde van het aquarium. De punt naar achter zorgt voor meer diepte in het aquarium.

De aquariummaten voor dit model zijn iets anders dan bij de reguliere rechthoek modellen. De twee zijdes die in de punt naar achteren lopen beginnen bij 60 cm lengte en eindigen bij 120 cm. Standaard zijn ze met 50, 60 en 70 cm hoogte verkrijgbaar. Het stuk van de zijwand naar de voorruit is altijd 25 cm. Hierdoor ontstaat er een panorama model.

Dit en alles wat daar tussen zit zijn alle standaardmaten, vanzelfsprekend kunnen we ook een aquarium voor u realiseren met een afwijkende maatvoering.

Alle meubels en lichtkappen worden handgemaakt en zijn verkrijgbaar in ruim honderd kleuren en houtsoorten. Dit is slechts een kleine greep uit ons kleurenpalet.

Prijzen variëren van € 919,- voor een aquarium met 60 cm zijde oplopend tot € 1.579,- voor een aquarium met 120 cm zijde. Prijzen zijn van aquaria inclusief lichtkap en onderkast.

Wilt u dat we met u meedenken en een gerichte prijs geven? Neem vrijblijvend contact op en we gaan u helpen.

AquariaDesign levert alle benodigdheden om gelijk met deze fantastische hobby te beginnen. Zo hebben we standaard pakketten samengesteld waarbij aquaria compleet met techniek en apparatuur geleverd worden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zelf uw aquarium met benodigdheden samen te stellen.

De aquariumaccessoires die wij leveren zijn o.a.: filters, pompen, biologen, LED verlichting en thermostaten. Dit van gerenommeerde merken als JBL en Eheim.

Hoofddoel is om benodigdheden te leveren die energiezuinig en effectief zijn. Dat is namelijk goed voor het milieu én uw portemonnee.

Contact

Heb je vragen over dit aquarium?