Het Classic model heeft een elegante aquarium stijl die gekenmerkt wordt door de handgrepen aan de kastdeuren. De handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en de kastdeuren in veel verschillende kleuren.

Daardoor kan er gekozen worden voor handgrepen en kleuren die bijvoorbeeld ook bij kastdeuren in de rest van de ruimte voorkomen. Het aquarium wordt op deze wijze volledig geïntegreerd in de omgeving.

De aquariummaten voor dit model beginnen bij 100 cm lengte, 50 cm diepte en 50 cm hoogte. Dit loopt dan op tot 250 cm lengte, 80 cm diepte en 80 cm hoogte.

Dit en alles wat daar tussen zit zijn alle standaardmaten, vanzelfsprekend kunnen we ook een aquarium voor u realiseren met een afwijkende maatvoering.

Alle meubels en lichtkappen worden handgemaakt en zijn verkrijgbaar in ruim honderd kleuren en houtsoorten. Dit is slechts een kleine greep uit ons kleurenpalet.

Prijzen variëren van € 699,- voor een 100 cm aquarium oplopend tot € 1.529,- voor een 250 cm aquarium. Prijzen zijn van aquaria inclusief lichtkap en onderkast.

Wilt u dat we met u meedenken en een gerichte prijs geven? Neem vrijblijvend contact op en we gaan u helpen.

AquariaDesign levert alle benodigdheden om gelijk met deze fantastische hobby te beginnen. Zo hebben we standaard pakketten samengesteld waarbij aquaria compleet met techniek en apparatuur geleverd worden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zelf uw aquarium met benodigdheden samen te stellen.

De aquariumaccessoires die wij leveren zijn o.a.: biologen, sumps, eiwitafschuimers, filters, pompen, biologen, LED verlichting en thermostaten. Dit van gerenommeerde merken als JBL, Ocean en Eheim.

Hoofddoel is om benodigdheden te leveren die energiezuinig en effectief zijn. Dat is namelijk goed voor het milieu én uw portemonnee.