Classic

Classic 3

De rustige en typerende uitstraling die aquaria door de jaren heen nog steeds hebben komt tot uiting in het type Classic.

Classic Corner

Classic-Corner-2

Het type Classic hoekmodel, met panorama zicht aan de voorzijde van het aquarium. De punt naar achter zorgt voor meer diepte in het aquarium.

Rubin

Rubin

Ons Rubin model heeft een gebogen voorruit waardoor een iets andere inkijk in het aquarium ontstaat dan bij de rechte voorruiten.

Modern

Modern wit

Het Modern type heeft geen handvatten, de kastdeuren van het aquarium gaan open met een push and click systeem. Hierdoor ontstaat een zeer strak geheel.

Modern Corner

Modern-dorner-juist

Ons type Modern hoekmodel, met panorama zicht aan de voorzijde van het aquarium. De punt naar achter zorgt voor meer diepte in het aquarium.

Goliath

Style 2

Robuust, massief en stijlvol zijn gerelateerd aan type Goliath. Vervaardigd van zwaarder materiaal staat dit aquarium toonaangevend in de ruimte.

Ocean

ocean 2

De Ocean is speciaal ontworpen voor de zeeaquarium liefhebbers en wordt standaard geleverd met witglas voor helderder zicht.

Volglas aquarium

volglas2

Een volglas aquarium bij ons bestellen is ook mogelijk. De glasbakken zijn gemaakt van kristal float glas en handmatig verlijmd.

Benodigdheden

voorraad

Wij leveren alle benodigdheden voor de aquaria. Tevens hebben we op maat gemaakte pakketten voor elk type aquarium.

Neem contact op voor meer informatie